2006-05-31 22 views
叫了兩客魚生飯同三文魚飯o既set lunch , 個價錢望落幾抵, 因為有前菜小食, 有汽水, 同甜品因為我坐係廚房隔離d卡位, 見到d廚子煮o野食o既手法都係唔太衞生, 佢o地d手套o麥都掂, 又用手楂d 飯, 好dirty, 我寧願佢o地唔好用手套, 多洗手好過一開始見到個魚生飯, 個賣相真係唔多掂, 睇見唔多開胃, 好在個味道尚算ok, 之後來o既三文魚頭都算香, 味道唔錯, 但我主要想講個甜品綠豆沙真係好難吃, 唔知佢想點, 但最令我驚嚇o既係當我食了幾啖o既時候, 我媽咪發現了有張紙o係個綠豆沙裏面lor, 即刻o麥胃口都冇晒, 同d 侍應講, 初時話換個碗比我(真係唔使客氣啦), 之後有兩個高級d o既侍應來睇, 佢o地重死撐o個d係昆布, 你當我o地傻ga, 昆布同紙我重識分, 你昆我就真, 以後唔使止意再幫襯