女朋友最愛約埋幾個女仔到Oolaa, 由12點Lunch食到下晏4點, 佢話環境舒服, 一邊Girls Talk一邊enjoy佢至愛既all day breakfast, 就係佢最享受既星期六! 今日, 佢終於放下班朋友, 帶我嚟享受一下來到Oolaa的感覺是環境舒適、陳切精緻, 員工充滿活力, 但有d嘈, 好似去左西式酒樓咁!女朋友話 "人生最大幸福, 便是在假期睡到很晚起床, 然後穿戴漂亮, 打扮得花姿招展, 再悠閒地吃一頓豐富All Day Breakfast"... 女朋友喜歡All Day Breakfast,什至算得上迷戀All Day Breakfast!All day breakfast真的很不錯, 是傳統的all day breakfast組合, 有雞蛋、香腸、煙肉、多士、茄汁豆、薯仔、蘑菇、番茄。雞蛋有炒蛋、煎蛋和水波蛋可選擇, 選了炒蛋, 雞蛋炒得很香很嫩滑, 煙肉不會過胖過瘦, 肥肉適中亦不會乾身, 多士脆口, 同樣不會乾身, 香腸味道最好....整個早餐全都配合得恰到好處,吃完亦覺意猶未盡!French Toast好精緻, 多士加蛋漿煎香, 配各款生果, 士多

All day breakfast
French Toast
French Toast好精緻, 多士加蛋漿煎香, 配各款生果, 士多啤梨、香蕉、藍梅...再加入糖漿、忌廉! 香甜美味, 好清新感覺!
2014-06-28
$150 (Lunch)
All day breakfast
French Toast