2014-08-08 1940 views
今日,特登約左個好耐冇見既中學同學出黎high tea傾計,之前系Instagram見到有friend介紹話呢間cafe咸既又好食,甜既又唔錯,仲可以慢慢坐低傾計,所以就特登黎呢間cafe朝下聖。我地2點幾黎到,間cafe冇咩人,得一兩台客人系都食緊野,個環境都幾寧靜,幾好。我地兩個都唔算太肚餓,所以決定叫一個咸一個甜每樣試試,我地叫左個All day breakfast 同Brwonies Waffle叫左一陣個all day breakfast就黎左,個薯角幾好味,個牛角包都好鬆脆,不過條腸仔冇咩味,有d失色,我冇食到番茄,所以就唔評論啦。跟住就食個個brownies waffle,都幾好味,有d甜但越食越好味,下次可以再一試其他味。總括黎講,呢間都唔錯,不過坐左甘耐,就得一個侍應係度serve我地,2.幾去就話冇咩人仲可以應付到,不過遲d多人就唔知點搞lu