2015-09-02 281 views
oh !   二人世界  星期六 , 很久沒來了 , Tuen Mun Town Plaza Phase 1,  3/F  Baby Cafe開放式餐廳差不多 1:00 了,  看看,  人多 滿座 , 幸好仍有一兩張小檯(二人座位)睇睇餐牌 ,  有意大利粉和飯,也有牛扒 等等 , 比較上次來 , 已多左 D 新款式二人精選組合 ($158) , 可選擇兩款主菜及一款小食黑松露炒蛋多士   四件 脆脆香口多士 , 炒蛋 滑滑嫩 , 配上黑松露的香味, 張蛋放在多士上 吃吃吃, 好味道焗白汁芝士海皇意大利粉 , 材料豐富 ... 蘑菇 , 鮮蝦, 蜆肉 , 魚塊 , 配上紅 青 椒 ...  色澤漂亮我的至愛 , 濃濃芝士味 , 開心滿足烤大菇蟹肉意大利飯  ,  嘩 ! 揭開 ....  大大隻 大菇  , 蟹肉多多, 飯吸收了材料味, 香噴噴 , 似是清淡 但誘人呢 !個人感覺, 這餐廳食物質量算是不錯 , 價錢可以接受, 大家不妨一試。

oh !
Baby Cafe開放式餐廳

二人精選組合 ($158) , 可選擇兩款主菜及一款小食

黑松露炒蛋多士

我的至愛 , 濃濃芝士味 , 開心滿足

黑松露炒蛋吐司
2015-08-29
$60 (Lunch)
黑松露炒蛋吐司
  • 黑松露炒蛋多士