2018-11-17 157 views
之前喺網上見到朗豪坊既food court 有鐵板芝士叉燒飯食!所以依日晏晝就襯得閒黎試試!Menu 款式睇落都唔算少,有燒味飯又有粉麵,仲有fusion 野食喎!點知order果陣先知,我想食既鐵板芝士叉燒飯只限晚市供應。。。黯然叉燒飯... 退而求其次揀左依款,Food court 都有正叉燒,愈紅愈濃我就愈鐘意!當然肉質都好重要啦,依個就夠淋又唔會太乾,仲有我最愛既太陽蛋啊!原隻燒鵝脾懶粉... 原來燒鵝都幾好食啊!皮燒到脆脆地,肉厚多汁,燒鵝味都幾濃郁嫁!同滑lud lud 既懶粉真係純配呀!黑松露手撕雞蔥油飯... 估唔到可以咁fusion! 黑松露味好香,同蔥油好夾呀!手撕雞既份量好多,而且唔會好油膩,值得一試嫁

Type of Meal
Lunch