2023-06-19 79 views
大海景加上日系既擺設同坐位,仲有個落地玻璃成個感覺都好舒服。餐廳主食同甜品都好多選擇,特別係甜品真係睇到眼花撩亂! 但岩岩收工緊係醫飽左個肚先! 我地叫左2個dinner set 會跟餐送個是日餐湯,今日個餐湯係雜菜周打忌廉湯,仲有D bacon所以飲落味道唔會太單調❤ 牛肝菌大啡菇雜菌燴飯 - 我自己本身中意唔太濃味既食物,佢呢個燴飯口感好creamy食起上黎啖啖都有好香既菇菌味OHAYO熔芝士炸雞 - 呢D炸物記得黎到即食,放耐左就唔香口了,D芝士真係好香,如果可以再多D就更好了,炸雞薯條呢個組合真係無敵呀!珍寶帶子泰皇紅咖哩燴飯 - 呢個話明有泰皇紅咖哩,真係好Thai style 如果食到小小辣既朋友可以試下~ 一黎到已經俾2大粒帶子吸引住,帶子兩邊都煎香仲有青口, 魷魚 同蕃茄等配料,所以食起上黎口感同味道都好豐富,如果中意濃味既會岩食❤

2023-06-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$217 (Dinner)