2017-02-02 728 views
嚟到OK德唔駛打開餐牌就知道一定要嗌返碟呢度嘅招牌去骨海南雞飯. 海南雞去哂骨, 肉OK多又夠滑, 真係冇得輸! 呢度海南雞飯嘅加分位係跟有甜豉油、薑蓉、泰式辣醬3款調味醬料, 為黃油飯同雞提味不少, 尤其以泰式辣醬撈埋飯食就真係好開胃!另外就再嚟一碟四川麻辣口水雞飯, 試試呢度除咗海南雞飯, 仲有冇其他吸引嘅菜式.  口水雞以辣油加花生碎調味, 辣味雖夠, 可能冇芫茜或葱花, 反之係配上青瓜絲和紅蘿蔔絲, 感覺只有辣, 味道有點單調。而白飯就加咗甜豉油, 整體嚟講比起海南雞飯又的確未係好突出.
招牌去骨海南雞飯
四川麻辣口水雞飯
2017-01-21
$80 (Lunch)
  • 招牌去骨海南雞飯