2007-11-19
地方不是很大他們11月是滋補系列, 但唔覺很滋補, 冇發覺枝竹羊腩伙煲, 只是每位另上一個滋補湯, 唔知是什麼, 有藥材味但熱盤不錯:有蟠龍鱔很惹味海鮮南瓜意大利焗飯,但d海鮮硬左少少時蔬(蒜容芥蘭/豆曲,整得好好食)魚蒸得不錯但個汁太咸其實尚有很多款式,他們會轉款,有一個蟹(唔記得點煮,我朋友話好味),但我出左去幾次,他們refill後都給人清倉,我都冇食過最差是海鮮, 長腳蟹,龍蝦仔都好咸, 但凍蝦,蟹粥ok, 刺生很大路,三文魚,八爪魚,吞拿魚,壽司, 壽司沒試過,但八爪魚水份大多明顯未解凍有中式甜品,但食得太飽,沒試了果汁,紅白酒,啤酒任飲, 另有咖啡,奶茶,檬茶都是任飲, 雪糕是牛奶公司, 有沙津..粟米,生菜大路等,但調味汁有多些選擇,不會只是千島汁咁少至於甜品選擇很多, cheese cake 的cheese 不夠濃,其他大致可以, 但最欣賞他們的是,到9點還有新的甜品拿出來, 雖只是timarmiU, 但因為前未出過, 所以一出就好受歡迎, 我個人最喜歡timarmiU (而他們的是較傳統那雙,有酒味的, 我很喜歡)收碟收得很快,很勤力生日還有蛋糕送,但要2天前預訂,每
但熱盤不錯:
有蟠龍鱔很惹味
海鮮南瓜意大利焗飯,但d海鮮硬左少少
時蔬(蒜容芥蘭/豆曲,整得好好食)
魚蒸得不錯但個汁太咸
最差是海鮮, 長腳蟹,龍蝦仔都好咸,
但凍蝦,蟹粥ok,
有中式甜品,但食得太飽,沒試了
收碟收得很快,很勤力
生日還有蛋糕送,但要2天前預訂,每天不同