Ok
2022-11-19 1038 views
第一次嚟食,總共五個人,嗌咗五樣肉類燒烤同埋哈海鮮煎餅,翠玉瓜韭菜煎餅,仲有牛尾湯。海鮮煎餅真係唔係幾好食,好粉,我試過好多地方好食過佢好多。翠玉瓜煎餅好淡,唔知係咪應該係咁樣,牛尾湯就幾好味。呢度主要係未試過同埋貪佢有得免費泊車,openrice 9折。可惜我哋平時好鍾意食嗰啲一條條嘅小菜,但呢度款式少到令人覺得奇怪,而且我哋五個人叫五樣肉,可以有多啲唔同嘅款式咁會好啲。而且另外一個問題係醃製好嘅肉類本身啲味都唔夠,甚至乎好似豬頸肉嗰啲係一啲都冇醃,燒完就咁點豉油食我就覺得唔係好好食。所以星期五晚都唔係 full, 我覺得除咗價錢,水準都好有關係。