2009-09-01 20 views
知道個FRD鍾意食DARK CHOCO 係OPENRICE見到"awfully chocolate","標榜蛋糕全人手製作,而且不切件發售,只售一整個蛋糕。"好似好SPECIAL 咁..所以決定就買佢啦..入到店內..人人都係到食緊ICE CREAM...我都好想食..但..又要趕返屋企..又冇手拎黎食..都係下次先算買了一個磅GE 原味朱古力蛋糕慶祝朋友20TH BIRTHDAY店員知道我係買黎做生日蛋糕..自動附上生日牌+ CANDLE!THANKS!打開..OH 都OK細..哈哈..但唔緊要...本來已經買好STRAWBERRY & BLUEBERRY 諗住做DECORATION但又擔心會RUIN左"AWFULLY CHOCOLATE"個特別之處..咩都冇.ONLY CHOCOLATE!最後都係KEEP IT NATURAL 算啦成個CAKE 都係CHOCOLATE, 唔係好甜所以OK..但5個人都食唔哂一個CAKE..OK FILLING..唔可以一次過食哂.OK RICH..切GE時候已經FEEL到個CAKE好SOFT, 正!D FUDGE 好滑又RICH! YUMMY!!!
知道個FRD鍾意食DARK CHOCO
所以決定就買佢啦..
入到店內..人人都係到食緊ICE CREAM...
我都好想食..但..又要趕返屋企..又冇手拎黎食..
都係下次先算
THANKS!

打開..OH 都OK細..哈哈..
最後都係KEEP IT NATURAL 算啦
但5個人都食唔哂一個CAKE..OK FILLING..
唔可以一次過食哂.
OK RICH..
切GE時候已經FEEL到個CAKE好SOFT, 正!
D FUDGE 好滑又RICH! YUMMY!!!!!!
層次分明, 睇到一層層...
NICELY DONE!

(岩岩先發現原來D蛋糕唔係MADE WITH DARK CHOCOLATE..OOPZ....ONLY D ICE CREAM 先係..哈哈! 好大頭蝦)
好彩個FRD 好鍾意..GOOD!!!!
下次我會TRY下..香蕉味

店內係全白色 I LIKE IT

個FEEL好CLEAN
一D都唔似一間賣CHOCOLATE CAKE GE CAKE店..
哈哈!
2009-08-26