2012-02-25 20 views
幾個朋友gathering,又想試下新開韓菜,見阿利水位置適中,食評又Okay,唔想再多心,訂位!前菜小碟(共八款):都好吃,泡菜略唔夠辣 + 偏甜,黑豆比較少見,芽菜仔 + 芝麻菠菜個個都like,經理見我地咁like,送多一碟芝麻菠菜!我地點咗:海鮮薄餅 - 都幾乾身,一定要點隨上的韓式辣汁,如果唔點會偏淡同埋帶唔出d海鮮味,薄餅可以再多d海鮮炆牛肋骨 - 爽甜入味,牛肋骨炆得好腍牛骨湯 - 清甜,充滿牛肉味韓式石鍋拌飯 - 最愛吃飯焦所以一定會點,店員用甜辣醬拌好,配料Okay,蛋完全融入飯中雖然都有枱韓國客人,但食物明顯迎合港人口味,不辣又偏甜。連埋地點+服務+價錢,整體不過不失

我地點咗

炆牛肋骨 - 爽甜入味,牛肋骨炆得好腍

牛骨湯 - 清甜,充滿牛肉味
2012-02-24
  • 炆牛肋骨