2021-03-12
坦白講,已經有一段時間冇去Cafe食野,不過心血來潮突然之間好想飲杯咖啡,所以就入咗去呢間個個都推介嘅On time coffee & kitchen。好鍾意佢雲石枱面嘅風格,成個感覺好舒服,再加埋一啲特色嘅小玩具,好有自己嘅風格,不過我自己一個嚟食嘢,所以就坐窗邊位。有下午茶餐牌,不過有選擇困難症嘅我就搵咗店員推介🤣服務態度都好好,係有小店cafe既溫暖feel叫咗呢個忌廉蘑菇無骨雞翼拼蒜蓉包($58)個雞翼好好食,唔會係出面炸到油林林同埋硬骨骨嗰啲雞翼,我個人特別鍾意忌廉蘑菇嘅味道,好香好濃嘅忌廉味,咬落去第一啖好有驚喜,值得一試!然後最驚喜嘅嘢嚟到原來頭先同店員傾偈嘅時候知道咗我就嚟生日,所以特登幫我整咗一個Happy b-day既拉花😳唔知係咪我孤陋寡聞,不過我真係第一次見咖啡拉花可以有字🙈仲要有隻咁得意嘅貓頭鷹小編真係第一次見到咁有特色嘅拉花!!!(唔捨得飲😳)抹茶Latte好好飲,抹茶味夠濃郁,奶味唔會蓋過抹茶既味道👍🏻
叫咗呢個忌廉蘑菇無骨雞翼拼蒜蓉包($58)
然後最驚喜嘅嘢嚟到
唔知係咪我孤陋寡聞,不過我真係第一次見咖啡拉花可以有字🙈
仲要有隻咁得意嘅貓頭鷹
小編真係第一次見到咁有特色嘅拉花!!!(唔捨得飲😳)