Level4
1K
OMG
2018-08-06 441 views
OMG🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ = Oh my goose 🦆🦆尋日同馬拉“榴槤妹”去咗朗豪坊食黯然銷魂飯😋😋,但覺得太普通要嚟一個搞搞新意思😁😁。大玩食得夠尖😏😏加 Goose Leg 鵝脾👢同 Salted Egg Yolk 鹹蛋🍳,來一個不一樣的黯然銷魂飯🍚。OMG~ BBQ port rice with sunny side up 🍛, 叉燒係肥瘦叉,肥瘦均勻,肉嫩好夠味,食到我黯然失儀,即時黑妹上身,不停大叫oh my godddddd 🤤🤤🤤🤤。加埋咸蛋一齊食, 香、甜、鹹三味交集,令味道層次升華,呢d咪叫食得夠尖囉~😉😉燒鵝脾🦆🦆,皮脆肉滑,唔太多肥膏,有鵝油香,係貴族level,好高質啱晒我👸🏻,super match我身份。邊個話 food court冇高質high class野,旺角朗豪坊就有“Oh my goose” 。🔝🔝🔝🅰️🅰️✔✔呢個香爆Mon嘅鐵板黑椒鵝柳炒麵,加埋個香濃黑椒汁,真係好香囉😌😌~炒麵相當脆口,不會一夾就散。鵝柳、青椒、紅椒及紅洋蔥炒得很香,有傳統酒樓feel,加埋鐵板大有經典味道,似回到80年。😎😎一邊食一邊耳邊傳來周杰倫的一句歌詞“想回到過去”🙄
Read full review
OMG🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ = Oh my goose 🦆🦆

燒鵝脾🦆🦆,皮脆肉滑,唔太多肥膏,有鵝油香,係貴族level,好高質啱晒我👸🏻,super match我身份。

炒麵相當脆口,不會一夾就散。鵝柳、青椒、紅椒及紅洋蔥炒得很香,有傳統酒樓feel,加埋鐵板大有經典味道,似回到80年。😎😎一邊食一邊耳邊傳來周杰倫的一句歌詞“想回到過去”🙄🙄。
6 views
6 views