2020-09-13
有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 ($128)有兩個細蟹鉗,好多蟹柳,蟹肉&蟹籽,意大利扁麵質感唔錯,每一條都痴到汁&蟹肉但係都好乾身, 好惹味蒜蓉虎蝦比薩($136)薄底pizza好多cheese,可以拉絲,大大隻蝦而且爽口,蒜蓉好香,食完個口都唔係好臭姐🤣🤣🤣唔甜的紫薯蛋糕 ($48)賣相💯分,漸變色,上面係紫薯蓉,兩層cheesecake質感有少少唔一樣,上層軟身,下層會硬少少,有層次感,而且堅唔甜,食晒都冇罪惡咁德國水蜜桃花茶($48)水蜜桃,蘋果,菠蘿,洋甘菊,太陽花瓣,檸檬香桃木,清香唔甜,有水蜜桃味,但係冇蓋過其他材料嘅香,balance得好好,我自己好鍾意放心唔係好甜嘅抹茶沙冰 ($48)沙冰好smooth,好重抹茶menu都好有心思,好介紹到每樣菜式,食物質素好好,唔怪得成日都要排隊
蒜蓉虎蝦比薩($136)
唔甜的紫薯蛋糕 ($48)
德國水蜜桃花茶($48)
放心唔係好甜嘅抹茶沙冰 ($48)
沙冰好smooth,好重抹茶