2013-10-24
買團購的, 百幾二百蚊一位, 加款要二百幾蚊book位既時候同我講因為餐廳裡的位冇哂, 會坐在餐廳外去到竟然將我擺去最最最最遠既一張台, 中間仲要隔左條商場走廊每次羅野食好似長征甘都算, 入到去一望加埋一, 二百幾蚊, d野食仲少過百幾蚊放題行埋去一睇, 全部都係熟食(得幾款)好少少既刺身, 問佢羅先得兩三塊上網睇話有生蠔同長腳蟹, 我真係一隻蟹腳都未見過(可能我黑仔)生蠔都有見過, 但係勁快俾人搶哂, d人企哂係度排隊, 塞住哂已經放棄左食呢兩樣, 諗住針多杯橙汁飲下啦, 竟然冇哂!!!任飲既飲品俾人針哂之後就冇再refill過!!!!!我真係從來都未見過一間buffet係唔refill果汁架囉!!我食buffet通常都坐到差不多先走呢間係我嬲到食左一個鐘就走左唯一一間我食唔飽就鬆人
book位既時候同我講因為餐廳裡的位冇哂, 會坐在餐廳外
每次羅野食好似長征甘都算, 入到去一望
加埋一, 二百幾蚊, d野食仲少過百幾蚊放題
行埋去一睇, 全部都係熟食(得幾款)
好少少既刺身, 問佢羅先得兩三塊
任飲既飲品俾人針哂之後就冇再refill過!!!!!
我食buffet通常都坐到差不多先走
呢間係我嬲到食左一個鐘就走左
唯一一間我食唔飽就鬆人
Other Info. :
d人排緊隊羅生蠔我又唔知, 見到有咪羅囉, 點知俾人鬧, 真係請我都唔會再去