Oo
2017-01-08 905 views
今日黎行朗豪坊,突然好想食甜品。但係FOOD COURT果兩間都唔係好想食雪糕又好似太普通咁。女朋友就同我講,不如去試下食CREAM BRULEE啦,反正你又未食過。L字頭果間就見得多, 咁我地就黎左呢間新加坡開既 AWFULLY CHOCOLATE 試下,食完就一定返唔到轉頭嫁啦咁經過女朋友介紹就要試下呢個白朱古力既 CREAM BRULEE先就咁既外觀己經好吸引,點知一用隻匙羮 不 入口果陣從來都未試過覺得一啲CREAM狀既甜品係咁香口一來好香雲利拿味,夾埋又滑又唔溜既白朱古力,加埋焦糖脆脆係口入面好似開緊嘉年華咁,一食就有好幸褔既感覺兩個人SHARE一個係唔夠要一人一個先岩岩好結論係,點都會返黎再食!!!正呀又一次證明我女朋友又無介紹錯

就咁既外觀己經好吸引,點知一用隻匙羮 不 入口果陣

從來都未試過覺得一啲CREAM狀既甜品係咁香口
一來好香雲利拿味,夾埋又滑又唔溜既白朱古力,加埋焦糖脆脆

係口入面好似開緊嘉年華咁,一食就有好幸褔既感覺

兩個人SHARE一個係唔夠

要一人一個先岩岩好
結論係,點都會返黎再食!!!正呀

又一次證明我女朋友又無介紹錯
2016-12-18