2020-10-24 1020 views
今晚同👭👭👭同事慶祝生日,見到openrice有折扣即刻訂咗晚餐,提前通知餐廳仲有生日蛋糕🎂送一d都唔遜色👍🏻。晚餐有(龍蝦🦞長腳蟹🦀翡翠螺🐚凍蝦🦐)全部都好新鮮好好食😋。最出色係(日本花菇🍄燉花膠湯)好飲到我哋每人飲咗好幾碗🤣。最有驚喜係蒸石斑魚🐟肉質好滑唔腥😋。點品全部都好得,最出色係班蘭甜品🍮,好味到食咗好多次🤣。因疫情關係所有食品都係由廚師夾上非常之安心👍🏻。到咗8點鐘突然傳出生日歌音樂🎼非常之細心👍🏻大家都食得好飽只影咗生日蛋糕🎂相後仲可以打包非常之開心🥳。最值得一讚係每一位廚師👨‍🍳及侍應🤵🏻都好有禮貌完全冇黑口黑面非常之欣賞服務質素👍🏻👍🏻。只有一點美中不足係燒龍蝦🦞燒墨魚圈🦑,因為全部都係老友記唔太食得生冷野,都等咗好耐都冇燒,如果可以改善一吓就滿分💯
2020-10-23
$501 (Dinner)
Celebration
Birthday
Dining Offer
Coupon
  • 日本花菇燉花膠湯。蒸石斑魚。班蘭甜品。