2009-07-01 5 views
呵呵~ 幸運地收到openrice 既 $100 coupon of Freshness Burger結果, 拖下拖下就拖到last day先去同同事一齊去左尖沙咀尋找e間店..搵左好耐, 終於都搵到, 好在個環境好靜好舒服~食左個照燒雞堡餐..第一次食, 個照燒雞堡個包的確幾新鮮即製個包入面有雞扒、有大量洋蔥粒(但係我唔鐘意食)、蛋黃醬 (Mayonnaise) 、生菜、照燒汁, 但係感覺好flesh~ 個包仲要幾大下 ^^要連食2-3啖先可以一次過食到生菜+扒+包~塊扒仲好 juicy添~可惜杯抹茶奶茶實在好差, 都係mos burger果杯好飲d~ 而個原味布丁同Mike top係無得比, 個底d 焦糖仲要有一粒粒砂糖(甜死~)但係個包真係唔錯, Mayonnaise+照燒汁意想不到地出色~ 同事就試左個classic burger, 佢e個仲誇 要食3-4啖先可以食到晒所有既肉+配料+包可惜薯皮超快冷, 食完個包, 薯皮已經彊硬化左...!味道當然...!!我覺得Freshness Burger 最大既好處在於肉汁夠多, 一d都唔會好以m記果d咁乾淨淨而且即制, 個

搵左好耐, 終於都搵到, 好在個環境好靜好舒服~
食左個照燒雞堡餐..第一次食, 個
照燒雞堡個包的確幾新鮮即製
要連食2-3啖先可以一次過食到生菜+扒+包~
塊扒仲好 juicy添~
可惜杯抹茶奶茶實在好差
同事就試左個

而且即制, 個包到手個陣熱辣辣~ 同食蛋撻同一樣道理~ 熱辣辣係最好美既~
所以, 之後都會再黎架

初初上Openrice純粹係想搵下食+分享下感受, 即使見到d野好想食, 但係自已因為食物過敏症唔食得, 都可以係到睇下人地既食評自己都會好開心
估唔到會接2連3咁收到openrice 既 coupon 真係好開心~

:chopstick:classic burger
燒雞堡set