2020-07-01 857 views
Lasagna $100Pizza150蚊個可以話合理,但係千層麵 居然要100蚊實在令人不解 。雖然喺港島 物價貴啲, 但係位置都幾偏僻, 絕對可以稱得上隱世小店,而且只係得幾個座位,冇咩環境可言。 千層麵嘅質素普通,毫無賣相可言,唔可以話唔好食,係食完冇咩記憶點, 感覺上好似晨興書院咖啡閣 Cafe Liscio嘅千層麵(五十蚊有嘢飲有千層麵仲有panini)差唔多,加上份量偏細, 女仔先會啱啱夠飽。Chicken avocado 12' Bagel crust pizza $150本身會試呢間舖係因為對佢嘅Bagel餅底有興趣, 但係試左先發現原來係平時食開嘅麵包底,唔脆,比平時既包底煙韌少少, 但係唔算好大分別。本身叫牛油果 會期望佢係切片放上去, 點知淨係得少少牛油果醬係面,完全食唔出牛油果味,雞肉嘅份量都唔多, 主要都係靠番茄醬同芝士調味。整體黎講味道很普通,價錢好進取, 環境不太好,如果唔係嗰陣app有半價,食完銀包會淌血,我會嘔血。
Lasagna $100