2024-01-15 894 views
今次去OZONE嘅美食之旅真係一場味覺同視覺嘅雙重盛宴🍴✨。我一入到去就被迷人嘅城市夜景吸引,環境好有Feel,立即覺得今晚嘅食物一定吾會令我失望。最先點嘅三文魚腌魚,清新果香,配上passionfruit同lime cilantro,一啖入口就感到一陣陣清新嘅熱帶風情。Huevo Onsen質感柔滑得嚟帶點微辣,係一種微妙嘅享受。八爪魚卷真係另我驚喜,口感夠彈牙,而且調味恰到好處,簡直係米芝蓮級水準。整體嚟講,食物質量係非常掂嘅👍,每一款都好有「心思」,令人一試難忘。加上店家對細節嘅注意,令整個晚餐體驗得分加倍。下次一定會再推介俾朋友知㗎!試過之後我話你知,呢度嘅風景真係冇得輸,每一道菜都好似藝術品一樣,令人目不暇給!如果你想過一個難忘嘅晚上,記得要嚟OZONE飲返杯,食返碟,望下夜景,享受下美食啦!🌆🥂🍣