2024-10-30
最近我去咗 Pacific Coffee,試咗佢哋嘅意粉,真係好驚喜呀!😍環境 🌟首先,入到去個環境真係好舒服!店內嘅裝潢又現代又溫馨,燈光柔和,適合拍照📸,又適合同朋友聚會。座位間距啱啱好,唔會覺得擠迫,可以靜靜享受你嘅咖啡同意粉!✨衛生 🧼講到衛生,Pacific Coffee 嘅表現都唔錯!桌面同椅子都好乾淨,洗手間亦保持得幾好,呢啲都令我感到安心👍。餐具都好乾淨,食嘢時心情都會好啲!服務人員態度 🤗服務人員嘅態度真係好熱情!我一入到店,就有服務生笑容滿面咁迎接我😄。佢哋對意粉嘅介紹好詳細,仲會根據你嘅口味推薦,讓我感覺到好被關心💖。用餐期間,佢哋時時刻刻留意我嘅需求,呢種服務真係一流!味道 🤤真係好好味!煮得啱啱好,口感好正🍤🍝。再加上啲香草,味道更加升華,食完真係令人回味無窮!
環境 🌟
衛生 🧼