(Non-member)
本人於2007年8月23日晚上7:00pm在該餐廳食晚飯,起初看見餐廳的佈置都有好感,但由落單至起菜都要催好耐,價錢又貴,D嘢又唔好食,最差係侍應態度,個個叫極都只說"等等",完全無人理會,直至9:30pm突然有位侍應走過來話因太多人,如我們現在埋單可亨九折優惠,當我們還未決定,他又話應該是九五折才真,我們便一口拒絕,心裏己經很不滿,直至10:00pm有位年紀校大黑口黑面的部長走過來,話我們這枱到了埋單時間,現在要幫我們埋單便行咗去,當佢攞住張單埋嚟,我哋問佢這裏有時間限制咩?,他口塞塞咁話一直都有,但事實,我朋友到過這餐廳食飯不只一次,從冇話過有時間限制,每次她和朋友都會坐好耐傾計,加上餐牌及帶位又冇講過有時間限制,好明顯當日因多人等位才作個大話,趕我吔走,如過有時間限制,我去旺角任何一間餐廳都得啦,唔洗上樓,對該餐廳所有人的態度非常不滿,最過份趕客走。