2022-04-28
Pancake 專門 Pancake Senmon銅鑼灣百德新街57號海華大廈地下B號舖 好多Pancake 專門好有身置日本架感覺一而除左PANCAKE 同TOAST架甜食外, 亦都會有西式輕食供應架‧$128 lunch set 點左了日式叉燒飯,跟salad,soup 及抹茶。個size 岩女生,日式叉燒是拉麵上食慣那種,有6片伴以甜豉油$148 months blanc pancake ,pancake 及雪糕可自選味道,原味pancake 配焙茶inc cream 一絲絲如鬆絲幼細的chestnut purée ,不似仿間用現成罐頭,沒有怪酸味,甜度也剛剛好。pancake 很鬆軟是sponage cake 當抹上cream 雪糕一齊成,真是幸福。閒時去CAFÉ 食下甜食, 人架心情都開心D,店員好有禮貌,真係日本級別
銅鑼灣百德新街57號海華大廈地下B號舖