2023-07-16 41 views
呢間名古屋過江龍人氣梳乎厘班戟店最近推出咗以蜜瓜做主題嘅甜品💚前排聽人講佢轉咗做寵物友善餐廳,今次就帶埋狗仔一齊去食✨-靜岡溫室皇冠蜜瓜梳乎厘班戟靜岡溫室蜜瓜出名香甜多汁,呢個甜品嘅蜜瓜都唔例外🤤勁juicy!蜜瓜味嘅忌廉唔會過甜,打得非常幼滑,配埋鬆軟嘅pancake,一冷一熱,非常之夾。一向好鍾意食呢度嘅pancake,蛋味香濃有厚度,唔似食空氣嘅感覺!-靜岡溫室皇冠蜜瓜沙冰非常大杯又打卡able嘅飲品😙沙冰上面鋪滿蜜瓜味忌廉再加上幾塊蜜瓜,夏日首選!鍾意蜜瓜嘅我當然order曬兩款蜜瓜甜品😝-名古屋鐵板意粉鐵板上嘅好處就係影幾耐相都唔會凍🤭佢好聰明地用咗雞蛋墊底,意粉就唔會熱到乾晒。四隻大蝦都算彈牙,酸酸甜甜嘅茄汁非常開胃!

靜岡溫室皇冠蜜瓜梳乎厘班戟

靜岡溫室皇冠蜜瓜沙冰