2021-04-13 1977 views
前排同事離職,一人送咗一張Paul Lafayet 嘅 Creme Brulee 法式焦糖燉蛋 兌換券,覺得依個安排真係非常之好,想幾時食就幾時食!一見到張兌換券已經好興奮,因為都好耐無食過 Paul Lafeyet 嘅 Creme Brulee,原來係會掛住㗎~ 但好可惜係Citysxxper分店無用得,唯有咁啱約同朋友去尖沙咀食dinner先可以去K11換到。兩個都食到好飽,所以淨係換咗一個就拎去海傍食~ 識食Creme Brulee一定要叫燒焦糖呀!!!!行到海傍食仲係超脆的,襯埋燉蛋嘅綿密細滑口感,而且又唔會過甜,真係無得輸!完全唔洗特登去高級西餐廳已經食到,推薦推薦!

Creme Brulee
2021-03-27