依間文青咖啡店你電氣道馬路邊,門面係黑白系,店內係白枱白牆走簡約風,非常文青feel。兩人點了一杯竹炭鮮奶咖啡及紫薯拿鐵,兩杯都係外面唔會見到既咖啡款或,所以係必點飲品。[😍拉花]本身有三款指定拉花,但可以不選由咖啡師自訂。他為我們拉了竹炭飲品上的斑馬及紫薯飲品的中秋兔子拉花。一上菜,我們都嚇一跳😱,我自問係「品啡之人」,但未見過有咁令既咖啡☕️拉花,望住依兩款拉花令我賞心悅目,唔敢整花,咖啡師果然係教咖啡拉花班既專家。[😛配搭菜色]All Day Breakfast一般咖啡店既all day breakfast都好多人點,配咖啡一流。有時夜晚都想食下早餐既菜色架。依到既breakfast係份量十足。[😋配搭菜色]紅酒燴西班牙豬軟骨意大利飯意大利飯唔會太硬,而因是燴飯,飯面濕濕地唔會令人食落好乾。個紅酒汁亦很出色。

[😛配搭菜色]All Day Breakfast

[😋配搭菜色]紅酒燴西班牙豬軟骨意大利飯