2024-10-07
元朗又多間Pet Friendly既餐廳喇! 成日經過見到粉紅色為主既裝潢已經覺得好吸引! 今日終於都黎試下喇!!坐入到都幾大幾舒服, 如果多人其實佢仲有間小房仔可以坐到十幾人👍🏾咁就講野大聲的都唔怕啦1/ 泰式涼拌三文魚 $98超多醃料係三文魚上面, 惹味又開胃, 拎黎做starter一流👍🏾2/ 泰式燒安格斯牛柳沙律 $138開頭叫估唔到係辣架😹但辣得好過癮, 牛柳夠淋又嫩口唔錯!3/ 泰婆婆秘製雙拼雞飯 $98雙拼飯有海南雞加炸雞, 食落好juicy, 炸雞就皮脆又香口🙌🏽 估唔到個飯對我黎講都係highlight, 油飯好滑口, 啖啖都有味道同粒粒分明!4/ 凍蝶豆花白桃梳打 $45夠汽又夠爽! 白桃味好香, 食完辣野飲呢個岩哂!5/ 凍香芋斑斕椰奶蓋鮮奶 $48第一次飲咁樣配搭既飲品, 超級正! 椰奶蓋好順滑, 斑斕味好香, 底部滿滿既香芋😍6/ 石板街椰刨冰 $148除左打卡一流之外, 味道都好出色, 大大既朱古力奶蓋鋪係椰奶刨冰上😍刨冰非常綿滑, 啖啖都滿滿椰香味🥰🥰 而且佢仲有好多配料(香蕉, 綿花糖同Oreo脆脆) 必叫!!
1/ 泰式涼拌三文魚 $98
2/ 泰式燒安格斯牛柳沙律 $138
開頭叫估唔到係辣架😹但辣得好過癮, 牛柳夠淋又嫩口唔錯!
3/ 泰婆婆秘製雙拼雞飯 $98
4/ 凍蝶豆花白桃梳打 $45
夠汽又夠爽! 白桃味好香, 食完辣野飲呢個岩哂!
5/ 凍香芋斑斕椰奶蓋鮮奶 $48
6/ 石板街椰刨冰 $148