2021-08-10 480 views
#越南PHO一向鍾意食粉麵 特別喺夏天 濕濕地嘅麵食 感覺輕盈冇咁油膩 胃口都好啲 今日去咗食越南粉-🍜胡志明綜合粉 $70一碗粉有牛筋丸 生牛肉同厚切熟牛肉 實在抵食 特別係生牛肉片 浸喺熱湯裏面直至七成熟 嫩滑無比 芽莱清脆爽口 湯底因為吸收牛肉汁 鮮甜到極 千祈唔好錯過-🍳煎蛋香茅豬扒飯 $66白飯份量滿滿一碗 食唔晒又唔想嘥 可以要求少飯 豬扒烤焗到金黃色 肉質鬆軟而且保留肉汁 再用蔥油撈飯 香口又好食-🥤🥥椰汁三色冰 $30🥤🥥椰汁紅豆冰 $30每次喺度食嘢 一定叫杯椰汁凍飲 椰奶俾得好慷慨 甜度好夠 冰凍消暑 紅豆粒軟綿綿起沙 直頭係一個飲得嘅甜品😜-📍錦麗九龍塘達之路80號又一城2樓28號舖
#越南PHO
🍜胡志明綜合粉 $70