2022-11-14 38 views
成日出街食飯都好怕食到多鹽多油嘅食物,想搵一間健康嘅餐廳真係唔容易,今日就食左又多料又有營養嘅夏威夷撈撈碗( ´▽`)超好味又健康,大推!Hawaii bowl嘅模式有啲似車仔麵,先揀一個base: 有白飯/糙米飯/椰菜花飯/沙律/烏冬,可以雙拼又可以單拼肉類可以選擇三文魚、吞拿魚、大蝦、八爪魚、豬扒、雞柳,有唔同啲調味方式,自選款可以要2種肉,餐廳配搭款就係一款肉!之後仲可以揀個沙律款,可惜入面嘅配搭set好晒,唔可以走青瓜,所以唔會青瓜嘅我得好少選擇,另外,餐廳一早撈好晒嘅,所以醬汁都無得自選可以加餐或者加飲品,成個set咁食都係$100-120/1個人,超級滿足(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)@pickabowlhk #pickabowlhk #pokebowl #石門美食 #沙田美食 Location: Pickabowl
@pickabowlhk
Location: Pickabowl