2018-09-06 90 views
逢星期三我們都會去aeon 掃貨,今日掃貨掃夜左,所以係屯門市廣場食埋晚飯先返屋企。屯門市廣場新開了Girlboss by master Kama ,所以決定去食下。餐廳以粉紅色顏色為主,真係好lady,加上我自己都係超鐘意粉紅色,連小朋友餐具和BB 椅都係粉色系😍😍😍😍我們點了Bossy royal set (2人餐)($368)可選2款湯或沙律(全份)、2款前菜(半份)、1款主食(全份)、Burger /Pizza /Pasta/Rosotto (半份)是日餐湯-粟米忌廉湯海鮮拼盤不用加錢,至愛海鮮既我地,當然必點,海鮮是普通貨色,海鮮要蘸上洋蔥白醋汁,會好味一點。德國腸。凍肉。芝士拼盤有兩款芝士,乳酪芝士和大孔芝士,我比較喜歡乳酪芝士,質感軟腍,芝士味香濃,較易入口,小朋友都喜歡,德國腸蘸上果醬好特別,吃得多都不會太油膩。Shake shake 雙重炸薯條有十款味道選擇,而且有一些味道好特別,有梅子味、粟米湯味、 章魚燒味、最後我地選了海苔味,除左有炸薯條,還有炸蕃薯。香煎大蝦蒜片辣椒意大利粉意粉充滿蒜香,辣椒更可以帶出蝦的鮮味。黑松露野菌扁意粉扁意粉煮得剛剛好,黑松露味濃。飲

是日餐湯-粟米忌廉湯

海鮮拼盤

德國腸。凍肉。芝士拼盤

Shake shake 雙重炸薯條

香煎大蝦蒜片辣椒意大利粉
意粉充滿蒜香,辣椒更可以帶出蝦的鮮味。

黑松露野菌扁意粉
扁意粉煮得剛剛好,黑松露味濃。

飲品
餐牌上非常多創意飲品,花多眼亂

巧克力可樂
估唔到巧克力和可樂味道非常夾,真心值得推介這杯飲品

巧克力棉花糖

二人份量都好飽,餐廳服務態度好好👍🏽👍🏽👍🏽