2020-06-19 1062 views
今日收工食咩好?今期帶大家去一間好hit既甜品店😍,有得打卡,又有靚靚既野食😋😋,成間pink pink既 好少女風呀😍。我地叫左膠原滿滿熔岩飯🍚,係用咗西班牙黑毛豬滷肉同桃膠煮成既,相信好多人都知桃膠係可以養顏,而黑毛豬既肉好腍,而且滷得好入味,不過略嫌有小小過咸,個飯成個富士山咁,仲配上流心蛋,好靚呀🤩。另外我哋叫咗彩虹沙律🥗,有車厘茄南瓜粟米牛油果大蝦紫椰菜,好似一道彩虹咁嘅顏色,而中間有半隻牛油果加左生嘅蛋黃配豉油,仲有啲帶子,非常鮮甜好味🍴👍🏻色彩繽紛打卡無得輸🤣。我地仲叫左炸排骨拉絲蛋餅👍🏻,排骨好大塊,芝士有拉絲效果好邪惡,蛋餅煎得好香口,令我好掛住台灣😭😭,好好食呀,排骨香口又脆😍。飲品方面我哋叫咗髒髒朱古力🍫,滿到瀉晒出嚟,好壯觀好靚,杯朱古力好濃厚,一啲都唔甜,而且面頭仲刨咗好多朱古力絲,好邪惡好正啊,今期至hit打卡😍。另外我哋叫咗竹炭雲石咖啡☕️,係水泥咖啡黎既,黑白色雲石混合,杯野好特別漸變得好靚,杯野一啲都唔甜👍🏻👍🏻😋地址:花香 (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓201號舖

地址:花香 (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓201號舖
2020-06-16