2021-04-24 272 views
老公突然話好想好想食Pizza, 但又唔想叫外賣,因為平時送到來家巳凍咗少少,冇咁好食。所以全家即刻換衫飛車到青衣PizzaExpress食Pizza。青衣呢間整嘅Pizza真心好食過荃灣嗰間喎,最緊要係佢焗出嚟嘅Pizza脆口好多,呢個係我老公得出嘅結論。最近做緊西西里二式風情新推介,我哋睇吓餐牌都幾吸引,就點選左幾款嚟試吓!叫咗兩個Pizza,就知我哋幾鍾意食pizza。肉腸菠菜芝士pizza上面嘅飛達芝士好香濃,配上菠菜茸同肉腸非常之夾,餅底熟口少少嗰款,又脆又煙韌!呢個係全場最好食。香辣茄子Pizza呢個係薄脆pizza,上邊鋪滿墨西哥辣椒同茄子、蕃茄、橄欖松子仁,辣辣地好啱我胃口。意式沙甸魚意粉呢個意粉雖然冇汁,但係香料配橄欖油煮成嘅意粉非常之嘢味,可能係沙甸魚嘅油份,令意粉十分香口。呢度嘅生啤好抵飲,大杯都係$68一杯,送Pizza點少得啤酒,正!

叫咗兩個Pizza,就知我哋幾鍾意食pizza。

肉腸菠菜芝士pizza

香辣茄子Pizza

意式沙甸魚意粉

2021-04-22
$160 (Dinner)
  • 西西里芝士肉腸菠菜pizza