2016-07-09 1045 views
Pizza幾好味,另一番感受,薄皮多DD餡多DD新鮮菜cover。系即叫即整,peak hour有時一旺起上嚟,真係要等成半個鐘有多。所以今次一於落定order後去行下個冷氣街市,又有手推車仔用,之後再返嚟拿,就差唔多啦!到手,快快趣熱辣辣食最好味!人潮一多,店長真要諗下點樣管理人龍,點樣做得快啲,點樣分工合作,好似打仗一樣忙到不得了!我不算食店專業人士啤唔到太多好意見!阿,等得耐,店長送罐汽水啤你下火,呵呵。食左個牛肉卷,有鍚紙包住保溫,20分鐘後仍然十分熱辣辣!呢個好啊。Order左個魚柳飯,魚柳好香脆可口,配洋蔥同埋生菜都好新鮮,感覺好似subway分店打到來了,個人喜歡飯多過麵包小小,所以十分抵讚!