2019-05-15 380 views
Pizza唔可以日日食,要食梗要擇日食!連鎖店定律,新野唔係人人啱,元祖永遠係最好。多個優惠中,以逢星期三外賣自取九十八蚊食意式風情或至尊大厚批最抵,我就加錢轉芝心批,食得依間點可唔轉?仲可半價食焗白汁煙肉薯蓉同蝴蝶蝦,但自問一個大批鹹味夠哂,甜食自然要限量供應嘅Hershey’s朱古力軟心曲奇!足足八时,上次推出幾日就突然全線無貨,今次照舊外賣自取價四十八蚊,仲唔再規定要買其他野,買嚟做下午茶都值。大大塊曲奇直接咬?軟曲奇其實好難,但佢都無幫你切(連Pizza都唔想切),剛出爐熱辣辣,軟軟一塊爬在錫紙兜上,滿滿朱古力粒,隨手一抓已粘滿朱古力,囗感似布朗尼,仲配上杏仁片同朱古力醬,杏仁片焗得香脆,連同朱古力醬加上去非常邪惡!凍咗外表變硬,中間仍軟,睇你技術,有機會可以原塊取出,碎咗一小塊食都唔錯,始終好難一次食哂,有淨下餐用返個錫紙兜焗熱,風味一樣。本來今期係配野莓醬,今次佢俾咗上期配搭我,剛好我唔太鐘意果醬,堂食就配雪糕球、士多啤梨、杏仁片同野莓醬,貴十蚊加一,梗大塊係屋企慢慢食未仲開心!

TakeAway