2020-12-29
呢間煙燻肉餐廳好紅😍 lunch hour好多客仔☺️喺中環返工嘅大家又有個好選擇٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و地方雖然細但係五臟俱全‼️ 嘢食好有驚喜😆而且都好多外國人幫襯 成個感覺好似喺美國🇺🇸❣️Tesla $108呢度嘅Pizza用車命名 全部都好吸引😋超級鍾意佢哋嘅Cheese crust🧀🧀唔會食淨批邊😙有超多芝士 又勁脆口 淨係食批邊都制😆佢哋自家製嘅醬重口味 搭配煙燻雞肉同牛油果🥑 creamy嘅感覺中和下 好鬼正(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)而且好飽肚 兩個人share一定夠😙❣️Espresso BBQ Duroc pork baby back ribs $138Ribs煙燻過又用佢哋特別嘅醬醃制 呢款醬係佢哋最signature 鍾意都可以買走🐷而且好美國🇺🇸咁俾咗好多肉😋 肉質軟熟好離骨😬 takeaway可以拎多啲醬 返去翻焗嘅時候可以用☺️❣️Smoked Norwegian Salmon $78佢哋嘅廚房都好開放 睇到熟成緊嘅肉( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝)都有啲可以俾你買走返屋企diy😆咁啱今日想整carbonara 就買左煙三文魚 勁厚肉 又唔會太咸😋 真係一分錢一分貨🐟
喺中環返工嘅大家又有個好選擇٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
地方雖然細但係五臟俱全‼️ 嘢食好有驚喜😆