2022-10-19 288 views
收工去D2 place 睇戲,揀左商場下嘅一間pizza 店食晚餐,除左pizza之外,原來食豬豬都出名。餐廳以白色同淺藍色為主,樓底都幾高,感覺好渡假feel 🥰.見到有人叫左30吋巨形長pizza,好吸引😆不過我地得兩個人所以就叫個中size 15吋試下,已經有八塊Pizza😂有經典味同specials🤤我地叫左個招牌薄餅.Signature Piggie (M) HKD198好豐富,一個充滿豬豬嘅pizza,有手撕豬手、意大利香草肉腸、辣肉腸,最特別係pizza上面有炸豬皮,第一次見到呢個配搭,非常脆口👍🏻.烤斧頭豬扒 HKD298斧頭扒燒得靚,顏色均勻有焦香。比想像中大塊同厚身,肉質嫩肉味濃,配上辣肉腸醬同忌廉汁好惹味。.Tiramisu HKD88見到menu寫係best in town就試下,份量都大😂夠曬兩個人share! 底層浸滿香濃咖啡同充滿酒香,芝士質感軟滑,甜度適中,係幾好食。

Signature Piggie (M) HKD198

烤斧頭豬扒 HKD298