2021-04-18
餐廳門面似酒吧西餐風格、入邊燈光偏暗,適合飲嘢~▶️ Antipasti platter$138有cold cut , cheese 🧀 Parma ham、煙三文魚、salami 、酸瓜、車厘茄、薄片Pizza麵包。每樣少少,做前菜幾好。由於入邊嘅食物都相對地偏鹹,所以食少少酸瓜同車厘茄就會開胃少少。鍾意個薄片Pizza麵包,入邊係通心的,可以放餡料入去食。▶️ Meatlover pizza 🍕 $158鍾意即叫即焗, 夠熱夠香脆。 Pizza 邊及底脆~ 有意大利辣肉腸、火腿、煙肉、香腸、洋蔥、黑橄欖🫒、甜椒、水牛芝士及番茄醬。呢個味道竟然食落去唔會太濃味,清清地。如果幻想佢係好多肉嘅就未必係好多肉嗰種豐富口感,因為啲肉唔夠出,偏少,所以食落去感覺其實清清地,橄欖味突出。▶️ Pineapple juice 🍍 $50菠蘿汁甜甜酸酸,正常~餐廳二人枱較細,叫了兩樣食品已經相當迫,所以想叫多啲嘢食就建議慢慢叫。
▶️ Antipasti platter$138
▶️ Meatlover pizza 🍕 $158
▶️ Pineapple juice 🍍 $50
菠蘿汁甜甜酸酸,正常~