2023-09-15
三點三時間突然想食啲邪惡嘢😆😆不如就食炸雞🍗薄餅🍕呢啲啦!!嚟咗呢間親民價格嘅pizza店🤟🏻見到附近街坊同學生哥都好捧場呀!係平民化下午茶嘅好選擇😃. ✨迷你批套餐 (下午茶) (配餐湯) 🔸怪獸多寶 $49有洋蔥, 青椒, 火腿, 蘑菇, 菠蘿, 牛肉, 豬肉!餡料非常豐富🙌🏻迷你批只得厚批!批底香脆!迷你size一個人食哂都唔會滯咗😝😝🔸千島海鮮 $49有洋蔥, 青椒, 菠蘿, 蟹柳, 海鮮!同樣材料多又夠滋味!每逢食pizza都鍾意千島海鮮款😛有冇同好?. ✨招牌炸雞拼田園沙律 $46 (下午茶)(跟餐飲 熱奶茶 $0) 招牌炸雞確實唔錯!被分配咗雞下脾啖啖肉!皮脆肉嫩滑!襯上清新日式麻醬沙律更減油膩感🤝🏻🤝🏻. ✨招牌炸雞拼薯條 $38 (下午茶) (跟餐飲 凍奶茶 +$5) 同樣係香脆雞下脾🍗呢款襯上鮮炸起嘅薯條🍟店員話係以植物油炸成!感覺冇咁有罪惡感🤭🤭. ✨跟餐甜品 🔸焦糖窩夫配朱古力雪糕 +$29🔸焦糖窩夫配榴槤雪糕 +$29造型討好!尤其非常鍾意其帶有煙韌口感嘅窩夫😍😍當中朱古力味雪糕濃郁🍫榴槤味雪糕更係有驚喜!好香好濃滑!!. ✨ 檸檬蜜糖雞翼 $53 有六隻咁多
✨迷你批套餐 (下午茶) (配餐湯)
🔸怪獸多寶 $49
🔸千島海鮮 $49
✨招牌炸雞拼田園沙律 $46 (下午茶)
✨招牌炸雞拼薯條 $38 (下午茶)
✨跟餐甜品
🔸焦糖窩夫配朱古力雪糕 +$29
🔸焦糖窩夫配榴槤雪糕 +$29
✨ 檸檬蜜糖雞翼 $53
有六隻咁多🙌🏻🙌🏻甜甜哋!肉質嫩滑柔軟!share食剛剛好!!