2019-03-13 299 views
依間位於屯門蝴蝶村商場既pizza hut真係好抵,因為佢吾同出面大城市既pizza hut,呢度既野食係特別平!呢種平民版pizzahut係香港吾多間 得觀察既都係屋村商場至會有環境同裝修同平時既pizzahut都係一樣吾同既係食物價錢!呢個午餐manu只限堂食 外賣拎走就吾係依個價架喇~我叫左個a1餐燴葡汁雞皇飯+凍0茶($44)凍飲吾洗加錢,另外再加配左一個忌廉磨菇雞湯($12)先係櫃面落down,付款後店員會比個感應器我,簡好座位後放係枱既感應器位置,食物就會自己送上!因為呢間係平民版,所以餐具等等都要親自封到自助bar到拎,bar上面仲有熱水可以拎,加更吾少得係有調味料,有tabasco,芝士粉,黑胡椒粉我拎好餐具之後埋到坐位,店員隨即送上雞皇飯葡汁既關係,所以成碟都好黃,但係葡汁十分之甜,好好味,主菜係雞,雞件好滑份量多,配菜有洋蔥,經椒同青椒磨菇湯非常creamy,一d都吾會水,裹面有好多細細舊雞肉,亦有磨菇,呢個湯豐富!埋單$56,平日食午餐人吾多,我自己坐係四人卡位,好舒服,仲有好多空既位置!今次午餐體驗吾錯,下次會再食!
環境同裝修同平時既pizzahut都係一樣

吾同既係食物價錢!呢個午餐manu只限堂食
外賣拎走就吾係依個價架喇~

我叫左個a1餐燴葡汁雞皇飯+凍0茶($44)凍飲吾洗加錢
,另外再加配左一個忌廉磨菇雞湯($12)

我拎好餐具之後埋到坐位,店員隨即送上雞皇飯

2019-03-13
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$56 (Lunch)