2007-12-23 4 views
朋友牛一, 帶他來這裡, 原因是環境比較好, 靜一點.沒有RESERVE, 只是WALK-IN, 因為看過其他食友給的食評, 知道打電話來一定會是FULL-BOOKING, 所以不用問了.RECEPTIONIST沒笑容, 這已扣分! WAITERS不主動, 又扣!第一次吃這個VIET-FRENCH FUSION菜, 不敢亂點食物, 我只要了個生牛肉河和SPRING ROLL, 朋友的我忘了.生牛肉河, 牛肉真係勁生, 生得有D恐怖, SPRING ROLL又唔CRISPY又唔熱, 真係凍冰冰, 好似連炸都冇炸過咁.講真, 連最基本既生牛肉河都做得唔好, 試問又點敢叫我試其他野呢? 唔會有番追既理由, 因為實在太差...
朋友牛一, 帶他來這裡, 原因是環境比較好, 靜一點.