2016-12-28 2306 views
聖誕假期最後一夜同朋友諗住行過尖東搵個地方飲下野同吹下水,見到呢間冇咩人就㨂左呢間。入到門口,waiter 問飲野定食野,就帶左坐出面,由於太大風太凍(15度)就同個waiter講想坐入去(因為裡面都冇咩人),佢就話:下,頭先你地話坐出面喎!我地都冇講話要坐出面,係你地帶我地坐出面。Waiter又話:裡面食dinner,出面係飲野,飲野坐出面啦!咁我地咪食dinner lor,駛唔駛咁嘅態度呀!最多轉場jei!😡😡😡後尾有位疑似高級少少嘅(全晚最正常嘅waiter) 行過來話可以坐入去,坐低有一個女侍應放低menu,應該係話飛低個menu頭也不回咁走左😓老實講,呢間餐廳d 野食係ok嘅!飲品多選擇有live band, salad, pizza,pasta 都唔錯,錯在班waiter好似黑面神好似趕客咁!不過都冇下次喇
佢就話:下,頭先你地話坐出面喎!
我地都冇講話要坐出面,係你地帶我地坐出面。
2016-12-27
Type of Meal