2011-03-17 365 views
真感謝Openrice因為我又有得食Popcorn今次換票証唔洗指定去某些院線......咁啱丈夫呢排忙而且佢又唔好港產片......咁我咪約埋死黨Irene一齊去睇吓班<猛男>, 睇吓佢地點<猛男滾死隊>是場開12:30pm, 是首場兼老人優惠, 所以半場都是老人家。 唔好以為老人家就保守, 唔睇唔知原來佢地對d有味對白笑到哈哈聲, 幾開懷呀戲院小食部是在入場處的左手邊, 今次也是買大Popcorn $34, 要焦糖味。 咁我為咗做好我份research, 我唯有將Popcorn帶去極度隱密的牆角為佢影幾張snapshot (戲院範圍內不准攝影及錄影嘛)這兒的Popcorn有很多都被焦糖不規則地包圍着, 唔理被唔被包...佢地嘅口感質地同樣是脆脆的(好嘈嫁), 温度夠暖還要是越食越暖, 不過無被爆開的粟米粒也有不少, 咬到牙都嘣戲院還沒裝修完, 但係今場坐的3號院幾闊大, 全場有189個座位, 每行約有22個座位, 無孖人位而且得左同右兩條通道, 我諗滿座就好震撼!座位全新所以好舒服好硬, 前座與後座都有半腿咁闊所以就算有人要行出行入都唔洗聞人嘅屁股啦!
真感謝Openrice因為我又有得食Popcorn

(戲院範圍內不准攝影及錄影嘛

2011-03-15
TakeAway
$17 (Lunch)
  • Popcorn