2017-09-27 54 views
去親灣仔都唔知點解有個咁既感覺:雖然周街都係野食,成日都諗唔到食咩好。可能係因為,好多都食到厭厭地:-/ 不過之幾日多得個frd前幾日有個frd帶左我去呢間新café.café位置其實有d難搵,要係大街轉入一條巷仔先見。不過正正因為咁,間café可以話係鬧市中的一片“靜“土。入去第一步就已經有隻霸氣貓咪迎接我地!佢顯得好興奮咁跳來跳去,又肯比人任摸。首先叫左個黑松露帶子意粉,一放低已經好香松露味撲入鼻好治癒呀<3 帶子都算幾大粒 值90分 再黎一個芝士糯米釀無骨雞全翼,好多餡,啖啖肉,正!如果唔好太燶就100分喇Jumbo All-day breakfast,炒蛋有驚喜,半生熟好夠滑。飲野仲叫左一杯黑牛,即係可樂+vanilla雪糕啊(其實即係新地樂哈哈)。食西餐得黎又帶點港式風味。成餐飯都幾滿意,人少少真係好岩同frd gathering。推介。