2016-02-08 1430 views
銅鑼灣開左好多主題cafe,今次就嚟潮聖下肥dodo布甸狗:-)去到果陣都幾多人排隊,不過佢好多布甸狗牆壁,排下望下影下相等時間過快點。等左半個鐘終於有位,員工姐姐仲好好人幫我地影番張相先入去。由於佢係地下,所以要落層樓梯,入口剛剛好一個門口的身位。不過布甸迷的你入到去一定開心到飛起,每個位置都係布甸狗同佢啲朋友仔,影相位多到,仲有個位置賣精品呀。好肚餓,都係點野食先。餐牌都係得意的布甸狗呀~~~咖哩牛肉飯($99),好細心用飯整成布甸狗的樣子,咖哩係日本果種甜咖哩,牛肉就整成肉餅,都有牛肉味,但份量唔多,食量大的人唔會夠。個人覺得如果有多少少配菜就好,食完仲覺得好口渴。卡邦尼意粉加沙律($149),仲有布甸狗杯送俾你,又食又拎,哈哈哈哈意粉份量多,而且汁夠味,唔會稀到好似水咁,面包配酸辣醬開胃醒神,唔怪得係推薦菜啦!食完呢個真係又飽又滿足。布甸奶昔,一個字:甜,佢落左好多cream,奶味好重,我唔好太甜,所以覺得布甸好味多些。焦糖奶昔,都係有好多cream,但攪伴飲更好味,焦糖不會甜得過火,好似中和左啲甜味,呢個好好飲,強力推介!雖然都係限坐90分鐘,但都坐得舒服,如果6人以上應該難

等左半個鐘終於有位,員工姐姐仲好好人幫我地影番張相先入去。
好肚餓,都係點野食先。
餐牌都係得意的布甸狗呀~~~
雖然都係限坐90分鐘,但都坐得舒服,如果6人以上應該難有位,都係適合二至四人談心。

2016-02-06
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)