2019-08-11 181 views
呢間鋪頭位於旺角 係呢排勁紅嘅甜品😳餐牌上邊既白玉,寒天,奶茶凍,培茶雪糕,芋圓...全部都係我最鍾意食嘅嘢!仲有白玉奶茶白玉+紅豆+奶茶凍+奶茶雪糕。白玉望落去同湯圓個樣好似,吃下去 很軟糯帶一點嚼勁,但係其實佢冇咩味所以一定要伴著其他配料吃!日奶茶凍和奶茶雪糕,奶茶的味道還挺濃郁的,奶茶凍吃起來滑溜溜的,雪糕冰冰涼涼 !天氣咁熱食一份真係會透心涼!而$26份既寒天焙茶入面有牛乳寒天+小芋圓+小丸子+芋頭+焙茶雪糕亡回牛乳寒天食落好似奶凍!牛乳的味道都幾濃的。20幾蚊食到呢個甜品 性價比真係好高!
2019-08-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$30 (Other)
  • 寒天奶茶