2008-08-18 3 views
今日系好朋友生日. 我地決定要帶拒去食d特色d既野系開飯呢度左睇睇右睇睇. 最終決定左帶拒去食土耳其菜.地方雖然淺窄 不過坐得都幾舒服.d音樂好中東. 雖然听上去怪怪地. 不過幾match個度d感覺可能因為早 ( 我地去到個陣先12點幾鬆d ).個度冇中國人侍應 得個吾知乜野國藉既人系度serve我地..我地叫左個雞肉卷 , 羊肉卷 , 土耳其肉丸 同埋cheese roll第一樣入口既系羊肉卷. 一d都吾騷 不過食上去感覺似牛肉.d 醬汁同d配料味道好夾, 加上都叫熱熱地. 幾好食!!之後食雞肉卷.. 味道比羊肉卷差.. d雞有d"鞋" .. 麻麻地..個土耳其肉丸味道吾錯 幾特別 但系太咸.. d 沙律.. 吾太岩我口味 = ="芝士春卷好食. 不過都冇乜特別 同平時食到既芝士春卷好似冇乜分別甘不過都算幾抵食. 而且service 吾差初初入去個陣先得我同3個frd.. 食到尾已經有坐左一半滿既客間野都ok 格sip.. 而且食d野甘特別.. 都有甘多人 算系甘總括泥講. 間野真系ok :] 而且吾貴 會再食*v*
今日系好朋友生日. 我地決定要帶拒去食d特色d既野
系開飯呢度左睇睇右睇睇. 最終決定左帶拒去食土耳其菜.

地方雖然淺窄 不過坐得都幾舒服.
可能因為早 ( 我地去到個陣先12點幾鬆d ).

第一樣入口既系羊肉卷. 一d都吾騷 不過食上去感覺似牛肉.
d 醬汁同d配料味道好夾, 加上都叫熱熱地. 幾好食!!

不過都算幾抵食. 而且service 吾差

總括泥講. 間野真系ok :] 而且吾貴 會再食*v*
$45 (Lunch)
  • lamb donor roll
  • 土耳其肉丸