2006-09-06 22 views
同老婆行完街街,本身諗住食和民,七點鐘已經好多人,率之去左Hard Rock Cafe 晚膳。我係第一次去hard rock cafe, 個waiter 用英文同我地講野,我覺得佢係識講中文的,但不停講英文,反而鬼佬樣個果個waiter同我地講中文,真係攪笑。我地叫了:1. Jumbo Combo2. BBQ ribs份量非常大,老婆食左2舊頭盤就飽,頭盤春卷裡包住芝士,幾特別,雞亦小辣,雞柳,同薯皮幾好味。ribs 都幾好味,好夠汁。不過整體上,都係ruby tuesday 既appetizer 同ribs 好食d。好開心有得睇mv, 而且有時都有d英國bands, 播左depeche mode 開心開心!

我地叫了:

1. Jumbo Combo