2020-04-01 874 views
📍將軍澳📍...韓國烤雞係呢呢幾年隨住韓劇就黎到左香港,😮😯可惜我唔睇韓劇🤭🤭我香港試過既烤雞唔多,🤭但另外聽一d食無數間韓國炸雞既朋友都會話Goobne係做得最好.😊😊呢間goobne chicken我都食過4次了。 但每次都係食蜜糖咖哩味👉🏻👈🏻因真係好好好好食😯😯 要鼓起勇氣試下新野了🥺🤡🤡然而好好彩, 呢個味都好好好好食😭😭...📍甜辣烤雞💰within HKD195.00呢個味係exactly 係我地香港义燒既味😂😂 真係好貼切個味道, 佢既辣度好輕, 唔會辣, 你地睇下段片, d肉汁都流緊😂😂😆😆 而且係熱都出煙🥺😂😆真係好好食, 朋友佢就教我一淡雞一舊蘿蔔咁去食, 又真係都好好食😭😭😭😭所以點解碟雞係要等好內( 都25分鐘) , 其實好值得等, 因為真係出哂煙😂😂🤡❤️...📍凱薩沙拉💰within HKD 108.00本身我話我減肥, 最多只食一舊雞, 但最後😂😂😂盤沙拉菜好大盤, 食極都仲有,味道正常不過不失, 新鮮, 都真係好化算性價比好高, 好少食到份量多到咁既沙拉菜, 4個大人食都夠, 個日得我地兩個人去.朋友話食沙拉都飽左 ( 沙拉黎先, 因為佢地餐廳整雞要要d
📍將軍澳📍
📍甜辣烤雞
💰within HKD195.00
📍凱薩沙拉
💰within HKD 108.00
本身我話我減肥, 最多只食一舊雞, 但最後😂😂😂盤沙拉菜好大盤, 食極都仲有,味道正常不過不失, 新鮮, 都真係好化算性價比好高, 好少食到份量多到咁既沙拉菜, 4個大人食都夠, 個日得我地兩個人去.朋友話食沙拉都飽左 ( 沙拉黎先, 因為佢地餐廳整雞要要d時間)
📍環境:6.5/10分
📍Outdoor area is not available
📍不可帶寵物黎餐廳🐶
📍要加1