一入餐廳已經聽到節奏好強既印度歌曲,而且店員都係印度人黎。一開始,我地叫左個烤羊排,初時以為係一大塊果款,但原來似係羊架咁,一共三件。羊肉表面有一D醃料,令羊肉更加惹味。而且羊肉羊羶味唔會太強,食落感覺無咁燥熱,唔太好羊既人都可以試下。而羊肉邊緣位有少少脆口,羊中間肉都算是軟綿有少少彈牙,口感算是特別的。羊肉看起上黎有少少乾,加埋醬汁食就岩岩好。而羊肉脂肪好少,基本可以說是啖啖肉,近邊位既羊肉味道更加濃郁,識食一定食呢到啦~跟住仲叫左印度啤酒,初時係叫喜力,但店員極力推介我地飲當地啤酒,仲話味道都近似。咁我地飲完覺得味道真係似,不過感覺唔夠喜力咁解渴爽口,但都算係新體驗。因為我地叫左瑪沙拉燒雞,所以叫多個烤餅點住黎食。而雞件份量都幾多,先講講佢既製法。菜單上寫雞件經泥爐炭火製法,即係用香料把雞醃成紅色,再用泥爐炭火整熟雞件。然後再加入新鮮配料,例如蕃茄、青椒等等。怪不凡配料係新鮮爽口,但雞件又保留原汁原味,同埋鮮嫩口滑。不過烤餅唔夠鬆軟,好彩點左瑪沙拉燒雞既醬汁食,醬汁帶有少少辣同濃味,補充到烤餅既不足。
一入餐廳已經聽到節奏好強既印度歌曲,而且店員都係印度人黎。