2024-08-30 100 views
Food is good , so as the service snd vibes Price is reasonable 朋友介紹呢間印度餐廳,喺電器度容易會錯過㗎,因為個門口搵唔到中文名,不過去得印度餐廳就用英文為準啦叫咗一個Tandoori Chicken,唔dry , 香料足夠叫咗一個菠菜羊肉,菠菜汁非常幼滑, 唔推介羊肉,叫返雞肉好啦叫咗一個烤芝士,口感似食緊豆腐 ,味道可以叫咗一個芒果乳酪,竟然驚喜地有香料叫咗印度薄餅,是吊起上枱,一般通常都是搵個碟裝起,有啲印度餐廳做得好求其,好似枱布咁俾你,呢一間唔會,而且係新鮮燒起朋友同我講,佢第二次去呢間餐廳嘅時候發覺佢哋服務招待不周,所以我今次去嘅時候,主動咁同佢哋微笑,(其實係傻笑)。我發覺你想人哋對你服務好,不妨試吓自己premtively 對佢哋態度好。佢哋果然招呼同埋服務都唔錯㗎,全晚笑笑口。印度餐廳入邊,有兩位印度女郎唱歌及拍鼓,非常有異國風情,咁樣嘅表演,試吓去到中環嗰啲印度餐廳, $500一位你先至好準備落樓啦。餐廳入邊嘅食客,都係比較後生, 30多歲,或者係20幾歲嘅。呢個價錢絕對唔算太貴,電氣道街市有另一間印度

Price is reasonable

叫咗一個烤芝士,口感似食緊豆腐 ,味道可以

叫咗一個芒果乳酪,竟然驚喜地有香料

呢個價錢絕對唔算太貴,電氣道街市有另一間印度舖,價錢同呢間都係差唔多,但問題係街市喎,但呢間就係一間餐廳,好好多啦。

會再去呢間餐廳
2024-08-29